ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο γιος ενός θρύλου του ΝΒΑ στην Χάποελ Χολόν

Washington Wizards guard Glen Rice Jr. (14) holds the ball in the second half of a preseason NBA basketball game against the Detroit Pistons Sunday, Oct. 12, 2014 in Washington. The Wizards won 91-89. (AP Photo/Alex Brandon)
AP Photo/Alex Brandon AP PHOTO/ALEX BRANDON

Σε μία σπουδαία κίνηση για τα δεδομένα της προχώρησε η Χάποελ Χολόν, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκλεν Ράις τζούνιορ, γιου του θρύλου του ΝΒΑ, Γκλεν Ράις.

Ο Γκλεν Ράις τζούνιορ ήθελε να κάνει μία καριέρα στο ΝΒΑ ανάλογη με αυτή του πατέρα του, Γκλεν Ράις. Πλέον ωστόσο έχει καταλάβει ότι μάλλον αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και έκτοτε γυρίζει τον κόσμο, έχοντας αγωνιστεί στο Μεξικό και τις Φιλιππίνες. Τώρα λοιπόν ήρθε και η ώρα της Ευρώπης.

Ο άλλοτε ΝΒΑερ θα συνεχίσει λοιπόν την καριέρα του στην Χάποελ Χολόν, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτησή του με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο Ισραήλ ο Ράις, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο35 του ντραφτ του 2012, ελπίζει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει πλέον στο προσκήνιο, προσδοκώντας να πάρει σε βάθος χρόνου μία καλή μεταγραφή.

AP Photo/Alex Brandon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ