ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: "Σημασία έχει η γέννηση του πρώτου σου παιδιού, όχι ένας ημιτελικός"

Γιασικεβίτσιους: "Σημασία έχει η γέννηση του πρώτου σου παιδιού, όχι ένας ημιτελικός"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε από δημοσιογράφο γιατί έδωσε ολιγοήμερη άδεια στον Αουγκούστο Λίμα, απαντώντας με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο. Δείτε την αντίδρασή του (VIDEO).

Η Ζάλγκιρις Κάουνας νίκησε με άνεση τη Νεπτούνα (83-60) στον τρίτο ημιτελικό του λιθουανικού πρωταθλήματος, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην πρόκριση στον τελικό. Ένας δημοσιογράφος όμως είχε ενστάσεις για την απουσία του Αουγκούστο Λίμα, ο οποίος πήρε ολιγοήμερη άδεια για να δώσει το "παρών" στη γέννηση του παιδιού του.

Μόλις ρωτήθηκε για το θέμα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απάντησε με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο: " Τι πιστεύω για το θέμα; Εγώ του έδωσα άδεια", εξήγησε αρχικά πριν επανέλθει ο ίδιος δημοσιογράφος και ρωτήσει " μα είναι φυσιολογικό ένας παίκτης να φεύγει από την ομάδα στη διάρκεια των ημιτελικών;". Για να πάρει "πληρωμένη" απάντηση από τον προπονητή της Ζάλγκιρις:

" Έχεις παιδιά; Όχι, ε; Μόλις αποκτήσεις παιδιά, θα καταλάβεις τι γίνεται. Αυτή είναι η σημασία των ανθρώπινων εμπειριών. Αυτή είναι καλή ερώτηση πάντως. Πιστεύεις ότι το μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή; Ένας ημιτελικός είναι σημαντικός; Για ποιον; Είδες πόσος κόσμος ήρθε σήμερα στο γήπεδο; Πιστεύεις ότι είναι σημαντικό; Όταν θα κάνεις το πρώτο σου παιδί, θα καταλάβεις τι είναι σημαντικό και τι όχι στη ζωή. Έλα να τα πούμε τότε, άμα είναι. Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει κάτι πιο μαγικό για έναν άνθρωπο από τη γέννηση του παιδιού του. Πίστεψέ με. Ούτε τίτλοι, ούτε τίποτα. Ο Αουγκούστο (Λίμα) είναι στα ουράνια τώρα, κι είμαι πραγματικά χαρούμενος γι αυτόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ