ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θέλει τον Ολυμπιακό στην Αδριατική Λίγκα"

"Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θέλει τον Ολυμπιακό στην Αδριατική Λίγκα"

Ο πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας δήλωσε σε συνέντευξη του σε σερβικό κανάλι ότι τέσσερις ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Ερυθρού Αστέρα, είναι κατά της εισόδου του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έχει κινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες να μπει στην Αδριατική Λίγκα. Το θέμα είναι ότι για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δώσουν την συγκατάθεσή τους και οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Και τέσσερις εξ αυτών είναι ενάντια σε μία τέτοια εξέλιξη σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΒΑ League. Μία από αυτές, μάλιστα, είναι και ο Ερυθρός Αστέρας!

" Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να μπει στην Αδριατική Λίγκα, αλλά μόνο εάν οι ομάδες δώσουν την συγκατάθεσή τους. Στο Συμβούλιο που θα γίνει στη Μπάνια Λούκα στις 24 Μαΐου θα συζητήσουμε το αίτημα του Ολυμπιακού και μετά θα δούμε εάν μπορεί να γίνει αυτό. Νομίζω ότι είναι καλό για το πρωτάθλημα να αποκτήσει μία νέα αγορά και ένα ένα νέο κοινό", είπε αρχικά ο Ιγκόρ Ντόντικ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Alternativnu TV.

" Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα για την Ευρώπη, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Οι ομάδες θα αποφασίσουν και απ' όσο ξέρω, η Τσεντεβίτα, ο Ερυθρός Αστέρας, η FMP και η Μέγκα Μπέμαξ είναι ενάντια στην είσοδο του Ολυμπιακού. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η τελική τους απόφαση. Υπάρχει χρόνος μέχρι το Συμβούλιο", είπε ο πρόεδρος της ΑΒΑ League.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ