ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άτιτς σε ομάδα... εργοστάσιο παραγωγής ΝΒΑερς

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK -  OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - OLIMPIJA LJUBLJANA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Έντιν Άτιτς, ο οποίος πριν 2 μήνες έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μέγκα Μπεμάξ του γνωστού ατζέντη Μίσκο Ραζνάντοβιτς,

Στο... εργοστάσιο παραγωγής ΝΒΑερς της Μέγκα Μπεμάξ του γνωστού Μίσκο Ραζνάνοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έντιν Άτιτς. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Ραζνάντοβιτς μέσω twitter.

Ο Άτιτς είχε υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ το 2015, έχοντας την ταμπέλα ενός από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του στην Ευρώπη. Την τριετία που έμεινε στην "Ένωση" ωστόσο δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες που ήθελε , με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να λυθεί το συμβόλαιό του .

Στη Μέγκα Μπεμάξ ο Άτιτς αναμένεται να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και ο κυριότερος λόγος για αυτό είναι η ίδια η φιλοσοφία της ομάδας που ανήκει στον Ραζνάντοβιτς: Στο ρόστερ της αποτελείται κυρίως από νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έχουν ελευθερία κινήσεων προκειμένου να αναδείξουν το ταλέντο τους και σε βάθος χρόνου να επιλεγούν στο ΝΒΑ Draft! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία 4 χρόνια έχουν γίνει draft 8 παίκτες που αγωνίστηκαν στην σερβική ομάδα, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Νίκολα Γιόκιτς (Denver Nuggets) και Ίβιτσα Ζούμπατς (L.A Lakers)!

Άξιο αναφοράς είναι οτι ο 21χρονος Άτιτς αναμένεται να είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας την φετινή σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ