ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέντοβιτς για Τζόρτζεβιτς: "Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς περιέγραψε τα αρχικά του συναισθήματα τη στιγμή που τού ανακοινώθηκε η απόφαση του Σάσα Τζόρτζεβιτς να μην τον πάρει στους 18 της προετοιμασίας της Σερβίας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε, η Σερβία αρκέστηκε στην πέμπτη θέση, ο Σάσα Τζόρτζεβις "χαιρέτισε", ο Νεμάνια Νέντοβιτς όμως θυμάται ακόμα την... αποφράδα εκείνη μέρα του αποκλεισμού του απο την προετοιμασία των "όρλοβι".

Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε σε Μέσο της χώρας του, περιγράφοντας λεπτομερώς την ημέρα που ενημερώθηκε οτι δεν συμπεριλήφθηκε στους 18 της προετοιμασίας των Σέρβων: "Πραγματικά περίμενα να είμαι ανάμεσα στους 18. Εκείνη η μέρα ήταν ένα σοκ για μένα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι! Σκέφτηκα ότι, αυτό ήταν, δεν θα ξαναπαίξω για την εθνική ομάδα. Έπειτα το κεφάλι μου ηρέμησε λίγο, το ξανασκέφτηκα και κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να το πάρω προσωπικά. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και προτίμησα να αφοσιωθώ στην προετοιμασία για τη φετινή σεζόν και να λύσω τα προβλήματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν την προηγούμενη. Ο εκνευρισμός κράτησε μία μέρα, την επόμενη τα είδα όλα διαφορετικά, με αισιοδοξία και ήταν πιο εύκολο".

Εν συνεχεία, ο Νέντοβιτς, που πρόσφατα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, είπε: "Εκείνη τη μέρα δεν μίλησα σε κανέναν. Την επόμενη είδα ότι με είχε πάρει τηλέφωνο και φυσικά του τηλεφώνησα. Θα ήταν βλακώδες να μην το κάνω. Μιλήσαμε για λίγο, δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο ούτε και θα πω τι είπαμε, καλύτερα να μείνει μεταξύ μας, αλλά εκείνη τη μέρα άλλαξα το τσιπάκι στο μυαλό μου και είδα πολύ διαφορετικά την κατάσταση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ