ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουντούτσνοστ: Τέλος ο Ρέπεσα, ψάχνει για προπονητή

Μπουντούτσνοστ: Τέλος ο Ρέπεσα, ψάχνει για προπονητή

Η παραίτηση του Γιάσμιν Ρέπεσα έγινε δεκτή από τους διοικούντες της Μπουντούτσνοτ, οι οποίοι πλέον αναζητούν επισήμως τον αντικαταστάτη του.

Η συνεργασία του Γιάσμιν Ρέπεσα με την Μπουντούτσνοστ ολοκληρώθηκε, καθώς οι διοικούντες της ομάδας από την Ποντγκόριτσα αποδέχθηκαν την παραίτηση του 58χρονου Κροάτη προπονητή.

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα μετά την ήττα της Μπουντούτσνοστ στον τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας του Μαυροβουνίου για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της και η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Η Μπουντούτσνοστ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για το "διαζύγιό" της με τον Κρόατη κόουτς, ο οποίος μεσούσης της σεζόν αντικατέστησε τον Αλεκσάνταρ Τζίκιτς στην τεχνική της ηγεσία κι έμεινε στον πάγκο της για τέσσερις μήνες.

Η Μπουντούτσνοστ πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου επικεφαλής της τεχνικής της ηγεσίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιάσμιν Ρέπεσα για τις υπηρεσίες που της προσέφερε.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ