ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουντούτσνοστ - Ερυθρός Αστέρας: Γιος υπουργού συμμετείχε στα επεισόδια

Μπουντούτσνοστ - Ερυθρός Αστέρας: Γιος υπουργού συμμετείχε στα επεισόδια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες, με τις οποίες διεξήχθη το ματς της Μπουντούντσνοστ και του Ερυθρού Αστέρα στην Ποντγκόριτσα, ενώ συμμετοχή στο σκηνικό πολέμου φέρεται να είχε και ο γιος του υπουργού εσωτερικών του Μαυροβούνιου. (VIDEOS).

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ του Μπουντούτσνοστ και του Ερυθρού Αστέρα στιγματίστηκε από επεισόδια, καθώς στη Μοράτσα στήθηκε ένα πολεμικό σκηνικό, το οποίο έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των Σέρβων.

Οπαδοί των γηπεδούχων κατά την διάρκεια του τρίτου τελικού επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας του Μίλαν Τόμιτς, αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης. Ο ομάδα της Σερβίας κατά την είσοδό της στο γήπεδο προπηλακίστηκε από οπαδούς των γηπεδούχων που βρίσκονταν ακόμα κι εντός του παρκέ. Ένας από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο παρκέ ήταν και ο Αμάρ Νούχοντζιτς, ο οποίος είναι γιος του υπουργού εσωτερικών του Μαυροβουνίου, Μέβλουντιν και σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο έφτυσε παίκτες του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Αμάρ Νούχοντζιτς φοράει ένα μπλε t-shirt

Επίσης, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αρκετά αντικείμενα προς τα μέλη της αποστολής του Ερυθρού Αστέρα και μεταξύ άλλων εκτόξευσαν ακόμα και βίδες προς τους ερυθρόλευκους, ενώ έγινε και χρήση λέιζερ. Επίσης, στο γήπεδο υπήρχαν πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τους Σέρβους, ενώ θύμα προπηλακισμού - σύμφωνα με δημοσιεύματα- έπεσε και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Φίλιπ Τσόβιτς.

Τέλος, ένας Σέρβος οπαδός, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο, χρειάστηκε να φυγαδευτεί από αυτό, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα. Ο οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, όμως, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο δέχθηκε αρκετά κτυπήματα, με τους Σέρβους να τονίζουν πως αυτό έγινε υπό την ανοχή της αστυνομίας, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και το σχετικό video.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ