ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπούντουτσνοστ: Επόμενος στόχος ο Σεραφέν

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Μπούντουτσνοστ, οι οποίοι έχουν κυκλώσει το όνομα του Κέβιν Σεραφέν για την ενίσχυση της ρακέτας.

Η αποτυχία στο EuroCup έχει μετατρέψει σε αυτοσκοπό για την Μπούντουτσνοστ την κατάκτηση του τίτλου στην ABA Liga (αυτή την στιγμή είναι στην πρώτη θέση με έξι νίκες σε επτά αγώνες), με φόντο τη συμμετοχή στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ ήταν το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, ο επόμενος στόχος της ομάδας του Πέταρ Μίγιοβιτς όμως είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για τον Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος εξακολουθεί να κυκλοφορεί στην αγορά ως free agent, μετά το διετές πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα. Ο 30χρονος σέντερ είχε πέρσι 8.3 πόντους και 3.6 ριμπάουντ με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας στην EuroLeague, σε κανένα σημείο όμως δεν κατάφερε να κυριαρχήσει κοντά στο καλάθι, όπως προσδοκούσαν οι άνθρωποι των μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μαυροβούνιο, η πλευρά του Κέβιν Σεραφέν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπούντουτσνοστ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη συμφωνία να μην θεωρείται κάτι πολύ... μακρινό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ