ΜΠΑΣΚΕΤ

Μποντιρόγκα: "Δεν πας στο ΝΒΑ για το βιογραφικό!"

Μποντιρόγκα: "Δεν πας στο ΝΒΑ για το βιογραφικό!"

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση των νεαρών Ευρωπαίων που παίζουν πρόωρα στο ΝΒΑ κι εξήγησε τον λόγο που προτίμησε την Μπαρτσελόνα από τον... πάγκο στις ΗΠΑ (VIDEO).

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα δεν αγωνίστηκε ποτέ στο ΝΒΑ. Τουναντίον, μέτρησε πολλές διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με τις φανέλες των Ζαντάρ, Στεφανέλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκού, Μπαρτσελόνα και Ρόμα πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, το 2007.

Ο "Ντέκι" παραχώρησε συνέντευξη στο τούρκικο περιοδικό Socrates Dergi όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους Ευρωπαίους που φεύγουν πρόωρα για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο.

"Το ΝΒΑ δεν είναι το μέρος που θα πας, απλώς και μόνο για να συμπληρώσεις το βιογραφικό σου! Σήμερα οι Ευρωπαίοι αποφασίζουν να παίξουν στο ΝΒΑ και περηφανεύονται πως αγωνίζονται στην καλύτερη λίγκα του πλανήτη. ΟΚ, όμως πως νιώθουν όταν κάθονται στον πάγκο και δεν παίζουν καθόλου; Προσωπικά, προτιμούσα να δώσω απαντήσεις σε όλους όσοι έλεγαν ότι ο Μποντιρόγκα δεν μπορεί να κατακτήσει την Euroleague με την Μπαρτσελόνα, από το να είμαι αναπληρωματικός μιας ομάδας στο ΝΒΑ!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ