ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: Έγινε μέτοχος στην τσεχική Μπρνο

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τσεχικά δημοσιεύματα ο Ντέιβιντ Μπλατ απέκτησε μέσω μίας εταιρίας το 50% των μετοχών της Μπρνο.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ παραμένει ένα ανήσυχο πνεύμα και το απέδειξε για ακόμα μία φορά. Μερικές εβδομάδες λοιπόν μετά την απόφαση των Νικς να μην επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασίας, ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να γίνει μέτοχος σε ομάδα στην Τσεχία.

Ο λόγος τη Μπρνο, με τσεχικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Μπλατ απέκτησε μέσω της εταιρίας TPG (True Player Group) το 50% των μετοχών της ομάδας. Όσο για το πώς προέκυψε η ιδέα; Υπεύθυνος για αυτό είναι ο ισραηλινός τεχνικός της εθνικής Τσεχίας, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, ο οποίος είναι φίλος του Μπλατ και του πρότεινε αυτή την κίνηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τσεχία, στόχος της Μπρνο είναι πλέον να μετατραπεί σε μία ομάδα που θα βοηθάει στην ανάδειξη νεαρών παικτών, με τον Team manager της ομάδας, Μιχάλ Γιμραμόβσκι, να τονίζει ότι " δεν θέλουμε να αναπτύξουμε παίκτες που θα πουλήσουμε στη Νίμπουρκ ή σε μέτριες πολωνικές ομάδες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό που θα προσελκήσει ταλέντα από την Τσεχία και όλη την Κεντρική Ευρώπη".

Την φετινή σεζόν η Μπρνο βρισκόταν στην 9η θέση του τσεχικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 8-19 πριν διακοπεί η σεζόν λόγω του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ