ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάχαλο η Μακάμπι: φεύγει κι ο Μπαγκάτσκις!

Μπάχαλο η Μακάμπι: φεύγει κι ο Μπαγκάτσκις!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ένα ατελείωτο μπάχαλο φέτος, με τον Άιναρς Μπαγκάτσκις να ενημερώνεται πως εντός των επόμενων ημερών θα αποτελέσει παρελθόν. Επαφή με τον Αντρέα Τρινκιέρι στην Αθήνα!

Αυτά που συμβαίνουν φέτος στη Μακάμπι Τελ Αβίβ κάθε άλλο παρά τιμούν τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος θυμίζει ένα απέραντο μπάχαλο με τον τρόπο που λειτουργεί. Η "ομάδα του στρατού" ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αποκτώντας μεγάλα ονόματα, όπως ο Άντριου Γκάουντλοκ, ο Σόνι Ουίμς και ο Κουίνσι Μίλερ. Στην πράξη όμως, τίποτα δεν "έπιασε".

Ο Έρεζ Εντελστάιν απολύθηκε δύο μόλις μήνες μετά την έναρξη της σεζόν, ενώ ο διάδοχός του (Ραμί Χαντάρ) αποχώρησε επίσης πολύ γρήγορα -με μοναδική έκλαμψη το "διπλό" στο ΣΕΦ. Στα μισά της χρονιάς, έγινε η κίνηση για την πρόσληψη του Άιναρς Μπαγκάτσκις. Ο έμπειρος τεχνικός αποδεσμεύτηκε από την Νταρουσάφακα (σ.σ.: ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ) προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της "ομάδας του λαού", αλλά κι αυτός πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Όπως αναφέρει το Sport5 του Ισραήλ, η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ τον ενημέρωσε για το γεγονός, δίχως όμως να έχει βγάλει ανακοίνωση ακόμη. Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως η κακή πορεία της ομάδας τον τελευταίο μήνα (με τις οκτώ σερί ήττες, οι πέντε εκ των οποίων στο πρωτάθλημα!) εξάντλησαν την υπομονή των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι έχουν καταλήξει στον Άρικ Σίβεκ για τη διάδοχη κατάσταση -και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα αποδυτήρια της Menora Mivtachim Arena είναι το γεγονός πως οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρονται να ζήτησαν από τη διοίκηση της ομάδας την απόλυση του Άιναρς Μπαγκάτσκις με σκοπό την πρόσληψη του Άρικ Σίβεκ!

Κι ενώ μία ακόμη καταστροφική σεζόν οδεύει προς το τέλος, ο Νίκολα Βούισιτς συνάντησε τον Αντρέα Τρινκιέρι στην Αθήνα (!) με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο συνεργασίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, την ώρα που ο Ντέιβιντ Μπλατ εξακολουθεί να αποτελεί τον ευσεβή πόθο της διοίκησης. Μάλιστα, καταγράφηκε ως προϋπόθεση που τέθηκε από τον νυν τεχνικό της Μπάμπεργκ για να πει το "ναι" η αποχώρηση όλων των μελών της διοίκησης από τον πάγκο της ομάδας στα παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ