ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία ανάσα από Παρτιζάν ο Ζάγκορατς

Μία ανάσα από Παρτιζάν ο Ζάγκορατς
ABA-LIGA

Ο Ράντε Ζάγκορατς βρίσκεται κοντά σε συμφωνια με την Παρτιζάν, με τον ίδιο ωστόσο να ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του ότι ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού μπάσκετ. Πλέον βέβαια ο Ράντε Ζάγκορατς (22 χρονών, 2.06 μέτρα, σμολ φόργουορντ) δεν θεωρείται ταλέντο, αλλά έτοιμος παίκτης. Και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας βρίσκεται κοντά στην Παρτιζάν, με τον ίδιο να προσπαθεί με δηλώσεις του αν ξεκαθαρίσει ότι αν και είναι αυτό που θέλει, προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία.

" Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, η πρόθεσή μου είναι σαφής. Το οικονομικό κομμάτι δε με απασχολεί. Βρισκόμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ελπίζω στο τέλος να τα βρούμε. Αυτό μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Η επιθυμία μου πάντως είναι ξεκάθαρη και θέλω να παίξω στην Παρτιζάν".

Ο Ζάγκορατς τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Μέγκα Λεκς (πλέον ονομάζεται Μέγκα Μπεμάξ), έχοντας 15 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο όρο. Το καλοκαίρι ωστόσο, όντας πλέον ελεύθερος, προσπάθησε να κυνηγήσει το όνειρό του και να πάει στο ΝΒΑ, συμμετέχοντας στην προετοιμασία των Μέμφις Γκρίζλις (οι οποίοι τον είχαν επιλέξει στο Νο35 του ντραφτ του 2016), με την ομάδα να τον "κόβει" μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σεζόν. Έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, με την Παρτιζάν να φαίνεται πλέον πως είναι κοντά στην απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ