ΜΠΑΣΚΕΤ

Με το μίνιμουμ μισθό στη Γαλλία ο Ντιαό!

Με το μίνιμουμ μισθό στη Γαλλία ο Ντιαό!

Ο Μπορίς Ντιαό θα λαμβάνει 3.200 ευρώ κάθε μήνα από την Παρί Λεβαλουά, ποσό που αντιστοιχεί στον ελάχιστο μισθό για το γαλλικό πρωτάθλημα!

Ένα είναι σίγουρο. Ο Μπορίς Ντιαό δεν πήγε για τα λεφτά στην Παρί Λεβαλούα. Ο 35χρονος φόργουορντ άφησε πίσω του το ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι και πήρε την απόφαση να επιστρέψει έπειτα από 14 χρόνια στην πατρίδα του, για να φορέσει τη φανέλα της Παρί Λεβαλουά. Αν όμως η είδηση της επιστροφής του Ντιαό στην Ευρώπη δεν προκαλεί έκπληξη σε κάποιους (από τη στιγμή που ήταν free agent), ίσως το κάνει ο μισθός με τον οποίον θα πληρώνεται μηνιαίως στο γαλλικό πρωτάθλημα: 3.200 ευρώ. Ο ελάχιστος, δηλαδή, σύμφωνα με την "Equipe"!

Ο Ντιαό έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2013 έως την προηγούμενη σεζόν (σε Σαν Αντόνιο, Σάρλοτ, Φίνιξ, Ατλάντα και Γιούτα) έχοντας 8,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 1064 αγώνες συνολικά στην κανονική περίοδο. Στο ΝΒΑ ο Γάλλος φόργουορντ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (με τους Σπερς το 2014) και έβαλε στην τράπεζα 80.865.921 εκατομμύρια δολάρια. Προφανώς και τα 3.200 ευρώ που θα λαμβάνει από τη νέα ομάδα του κάθε μήνα, δεν θα τα έχει μεγάλη ανάγκη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ