ΜΠΑΣΚΕΤ

Με παίκτες της Μιλάνο η Εθνική Ιταλίας

Με παίκτες της Μιλάνο η Εθνική Ιταλίας
FIBA.BASKETBALL

H ιταλική ομοσπονδία συμπεριέλαβε στην λίστα της για το δεύτερο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τους παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ εκτός έμειναν οι Ντάνιελ Χάκετ, Τζίτζι Ντατόμε και Νίκολο Μέλι.

Η Εθνική Ιταλίας στο δεύτερο "παράθυρο" για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία (23/2) και την Ρουμανία (26/2) και την Τρίτη (6/2) ανακοινώθηκαν οι 24 παίκτες που δήλωσε η ομοσπονδία της στη FIBA.

Ο Μέο Σακέτι θα επιλέξει την δωδεκάδα της Εθνικής Ιταλίας από μία... δεξαμενή 16 παικτών, στην οποία συμπεριέλαβε και τους Αουντού Αμπάς και Νταβίντε Πάσκολο, οι οποίοι αγωνίζονται στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ εκτός έμειναν ο Ντάνιελ Χάκετ της Μπάμπεργκ και οι Νίκολο Μέλι και Τζίτζι Ντατόμε της Φενέρμπαχτσε.

Η... δεξαμενή των 16 παικτών αποτελείται επίσης από τους Πιέτρο Αραντόρι (Βίρτους), Πολ Μπιλίγκα (Βενέτσια), Κρίστιαν Μπερνς (Καντού), Αντρέα Κροσαρίολ (Καντού), Αμεντέο Ντέλα Βάλε (Ρέτζιο Εμίλια), Άριελ Φιλόι (Αβελίνο), Ντιέγκο Φλακαντόρι (Τρέντο), Σιμόνε Φοντέκιο (Κρεμόνα), Ράφαλε Γκασπάρντο (Πιστόια), Αλεσάντρο Τζεντίλε (Βίρτους), Ακίλε Πολονάρα (Σάσαρ), Μπρίαν Σακέτι (Μπρέσια), Λούκα Βιτάλι (Μπρέσια) και Μισέλ Βιτάλι (Μπρέσια).

Επίσης, η ιταλική ομοσπονδία στην λίστα που απέστειλε στην FIBA έχει δηλώσει και τους Φιλίπο Ρόσι (Βίρτους), Λεονάρντο Κάντι (Ρέτζιο Εμίλια), Φραντσέσκο Καντούσι (Μάντοβα), Νταβίντ Οκέκε (Τορίνο), Τζιαμπάολο Ρίτσι (Κρεμόνα) και Αντρέα Ζερίνι (Αβελίνο).

Photo Credits: Fiba.basketball

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ