ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματσιούλις για Ολυμπιακό: "Αμφιβάλλω αν θα υποβιβαστεί"

INTERCONTINENTAL CUP 2019 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÖËÁÌÅÍÃÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
INTERCONTINENTAL CUP 2019 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÖËÁÌÅÍÃÊÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε σε λιθουανικό μέσο σχετικά με το αν θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, παράλληλα, όμως, αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Γιόνας Ματσιούλις δεν κατάφερε να βοηθήσει την ΑΕΚ στους τελευταίους μήνες της χρονιάς και παράλληλα είναι αμφίβολος για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 (31 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου). Ο Λιθουανός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την πορεία της αποθεραπείας του, αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στη χώρα μας.

Το θέμα που κλήθηκε να σχολιάσει πρώτο είναι ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2. "Θα έπρεπε να είναι γεγονός, αλλά αμφιβάλλω αν τελικά θα συμβεί. Ωστόσο... Ελλάδα είναι αυτή", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ματσιούλις.

Κατόπιν, ο Ματσιούλις μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, τόνισε πως είναι σε καλή κατάσταση κι έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ωστόσο δεν ξέρει αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για να βοηθήσει την Εθνική Λιθουανίας στην Κίνα.

Ο Λιθουανός αναφέρθηκε και στο Tweet του Τζόρνταν Θίοντορ σχετικά με απλήρωτους μισθούς. " Όλα είναι καλά για μένα. Υπάρχουν και πιο παράξενα πράγματα", τόνισε ο Ματσιούλις. Θυμίζουμε πως και ο ίδιος ο Θίοντορ είχε υπογραμμίσει πως δεν αναφέρεται στην ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ