ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάνι Χάρις: Προς αποχώρηση από την Ρίτας Βίλνιους!

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÌÏÕÑÈÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÌÏÕÑÈÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάνι Χάρις φέρεται σύμφωνα με λιθουανικά δημοσιεύματα να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Ρίτας Βίλνιους, μόλις 20 ημέρες μετά την συμφωνία των δύο πλευρών!

Στην ΑΕΚ ο Μάνι Χάρις λατρεύτηκε από τους φίλους της πέρυσι. Στην Ρίτας Βίλνιους φαίνεται ότι δεν θα προλάβει καν να βγάλει τον χειμώνα! Όπως αναφέρουν λιθουανική δημοσιεύματα, ο άλλοτε παίκτης της "Ένωσης" - ο οποίος το καλοκαίρι έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό - αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος από την λιθουανική ομάδα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ της χώρας της Βαλτικής, ο προπονητής της Ρίτας Βίλνιους, Νταϊνιους Αντομάιτις, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Μορνάρ για το EuroCup, δηλώνοντας πως δεν είναι σίγουρος ότι ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ θέλει πραγματικά να βρίσκεται στην ομάδα. Κι όλα αυτά, μόλις 20 ημέρες μετά την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές .

Στο διάστημα που βρίσκεται ο Χάρις στην Λιθουανία έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια, 2 στo λιθουανικό πρωτάθλημα και άλλα 2 στο EuroCup, έχοντας μόλις 3 πόντους και 1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής στην Λιθουανία και 6.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14.5 λεπτά συμμετοχής στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ