ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛαΒάρ Μπολ: "Μπορούμε να κερδίσουμε την Ζαλγκίρις"!

ΛαΒάρ Μπολ: "Μπορούμε να κερδίσουμε την Ζαλγκίρις"!
WWW.15MIN.LT

Ο ΛαΒάρ Μπολ συνεχίζει να κάνει τα... δικά του, δηλώνοντας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (4/2) με την Ζαλγκίρις για το πρωτάθλημα ότι η Βιτάουτας έχει το ταλέντο για να κερδίσει την πρωταθλήτρια Λιθουανίας.

Ο ΛαΒάρ Μπολ απλώς δεν μπορεί να μείνει ήσυχος. Αφού λοιπόν κάθισε στον πάγκο της Βιτάουτας για το παιχνίδι με την Γιονάβος (ομάδα της Α2 της Λιθουανίας) και είδε την ομάδα να κερδίζει με 151-120 με τον ΛαΜέλο Μπολ να κάνει triple-double, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει μία ακόμα ενδιαφέρουσα δήλωση.

Με την Βιτάουτας να ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ζαλγκίρις την προσεχή Κυριακή (4/2) για το πρωτάθλημα, ο Μπολ δεν δίστασε να δηλώσει ότι η Βιτάουτας μπορεί να κερδίσει την πρωταθλήτρια Λιθουανίας! " Αν παίξουμε με αυτό τον τρο΄πο δεν γίνεται να χάσουμε. Μόλις σκοράραμε 151 πόντους. Οι παίκτες μας είναι μηχανές και έχουν πολλές σφαίρες".

Μέσα σε αυτές τις δηλώσεις βέβαια υπάρχουν δύο σημαντικές λεπτομέρειες: 1. Τα αδέλφια Μπολ δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, παρά αγωνίστηκαν περισσότερο στα φιλικά που έγιναν στο πλαίσιο του "Big Baller Challenge" και 2. Το προσεχές Σάββατο η οικογένεια Μπολ ενδέχεται να μην βρίσκεται καν στην Λιθουανία, αφού βάσει συμφωνίας των δύο πλευρών η συνεργασία τους μπορεί να ολοκληρωθεί στο τέλος του Ιανουαρίου!

Ο Μπολ θέλησε πάντως να ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις του ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσουν οι γιοι του από την ομάδα, τονίζοντας ότι ο μεν ΛιΆντζελο Μπολ θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν πριν δηλώσει διαθεσιμότητα στο ντραφτ, ο δε ΛαΜέλο Μπολ θα μείνει μέχρι να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ. Μένει να φανεί τώρα αν θα κρατήσει τον λόγο του, αλλά και αν η Βιτάουτας (η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος Λιθουανίας) θα μπορέσει καταρχάς να κοντράρει την Ζαλγκίρις σε μερικές μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ