ΜΠΑΣΚΕΤ

LaVar για LiAngelo Ball: "Δεν θα τον αφήσουν να επιλεγεί στον 1ο γύρο του ντραφτ"

LaVar για LiAngelo Ball: "Δεν θα τον αφήσουν να επιλεγεί στον  1ο γύρο του ντραφτ"
WWW.15MIN.LT

O LaVar Ball δήλωσε πως θεωρεί ότι ο LiAngelo Ball αξίζει να επιλεγεί στον 1ο γύρο του φετινού ντραφτ, αλλά πως κάποιοι δεν θα αφήσουν να συμβεί αυτό.

Ο LaVar Ball συνεχίζει να δείχνει με κάθε τρόπο πόσο πολύ πιστεύεις στους γιους του, συνήθως υπερβάλλοντας. Αυτό έκανε και τώρα, δείχνοντας πόσο πολύ πιστεύεις στις δυνατότητες του μεσαίου γιου του, LiAngelo Ball, ο οποίος δήλωσε διαθεσιμότητα στο ντραφτ .

Λίγες στιγμές μετά την... 72αρα που σημείωσε ο LiAngelo κόντρα στην εφηβική ομάδα των των Guangdong Southern Tigers , ο LaVar Ball αποφάσισε να δηλώσει ότι ο γιος του θα μπορούσε με βάση το ταλέντο του να επιλεγεί στον 1ο γύρο του φετινού ντραφτ και μάλιστα αρκετά ψηλά.

" Θα μπορούσε να είναι λότερι πικ (σ.σ να είναι δηλαδή ένα από τα πρώτα 14 πικ). Αλλά δεν πρόκειται να αφήσουν να συμβεί αυτό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ball σε λιθουανικά μέσα, χωρίς να διευκρινίζει το ποιοι είναι αυτοί που δεν θα αφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

O Ball πάντως είπε και κάτι άλλο: Είναι διατεθειμένος να αφήσει τον γιο του να δοκιμαστεί από όποια ομάδα τον καλέσει προκειμένου να αποδείξει την αξία του. Κάτι δηλαδή που δεν ήταν διατεθειμένος δηλαδή να αφήσει τον μεγαλύτερο γιο του, Lonzo Ball, πέρυσι, με τον νεαρό γκαρντ να επιλέγεται πάντως στο Νο2 από τους Lakers. " Όταν ο Lonzo δήλωσε διαθεσιμότητα στο ντραφτ είπα ότι θα κάνει δοκιμαστικό μόνο με τους Lakers. Με τον Gelo (σ.σ αυτό είναι το παρατσούκλι του LiAngelo) ισχύει ότι θα περάσει από δοκιμαστικό από οποιονδήποτε. Όποιος τον καλέσει θα πάει να δοκιμαστεί".

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι την δεδομένη στιγμή στις ΗΠΑ θεωρούν δύσκολο να επιλεγεί ο LiAngelo Ball στο φετινό ντραφτ, ενώ στην καλύτερη περίπτωση θεωρούν ότι θα μπορέσει να καταλήξει στον δεύτερο γύρο. Ο λόγος ωστόσο που συμβαίνει αυτό δεν είναι ο εκκεντρικός χαρακτήρας του πατέρα του, αλλά ότι - πολύ απλά - πολλοί θεωρούν ότι είναι ανέτοιμος για το επίπεδο του ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ