ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: Αμερικανός γκαρντ εγκλωβίστηκε 3 μήνες στην Ρουμανία λόγω του σκύλου του

Κορονοϊός: Αμερικανός γκαρντ εγκλωβίστηκε 3 μήνες στην Ρουμανία λόγω του σκύλου του
FIBA Europe Cup FIBA EUROPE CUP

Ο Κέρον Τζόνσον της Κλουζ "κόλλησε" για τρεις μήνες στην Ρουμανία πριν μεταβεί στις ΗΠΑ επειδή έπρεπε να φροντίσει τον σκύλο του.

Ο Κέρον Τζόνσον (29 χρονών, 1.85 μέτρα) σίγουρα αγαπάει πολύ το σκυλί του. Και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ότι έμεινε κολλημένος για τρεις μήνες στην Ρουμανία για να τον φροντίζει εν μέσω του κορονοϊού!

Ο Αμερικανός γκαρντ βίωσε μία εξαιρετικά ιδιαίτερη κατάσταση, αφού λόγω του κατοικίδιού του έμεινε κολλημένος στην Ρουμανία. Ο λόγος; Δεν μπορούσε να τον πάρει μαζί τους στις ΗΠΑ.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, ο Τζόνσον προσπάθησε να επιστρέψει στην χώρα του όταν ξέσπασε η πανδημία στα μέσα Μαρτίου. Ενώ όμως είχε κλείσει εισιτήριο, η αεροπορική εταιρία του είπε ότι το σκυλί του, Κότα δε μπορούσε να ταξιδέψει μαζί του, με τον Τζόνσον να ακυρώνει το εισιτήριο και να ψάχνει νέα πτήση. Δεν υπολόγισε όμως σωστά τα δεδομένα, με αποτέλεσμα σύντομα να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις και ο ίδιος να εγκλωβιστεί στην Ρουμανία με το σκυλί του! Το ακόμα πιο ενδιαφέρον; Η σύζυγός του, Τζινα, είναι έγκυος και αναμένεται να γεννήσει τον Ιούλιο.

Ο Τζόνσον έκανε πολλές προσπάθειες μαζί με την σύζυγό του (που είναι αεροσυνοδός) αυτό το διάστημα, αλλά υπήρξαν τουλάχιστον 6 πτήσεις που ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή. Τελικά, έπειτα από τρεις μήνες, κατάφερε να μεταβεί στις ΗΠΑ, αφήνοντας το σκυλί του σε ειδικό μέρος να το φροντίσουν. Και, κάπως έτσι, η περιπέτεια του έμπειρου γκαρντ έλαβε τέλος.

Photo Credits: FIBA Europe Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ