ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά σε Σάμουελς η Παρτιζάν

Κοντά σε Σάμουελς η Παρτιζάν
EUROLEAGUE.NET

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα η Παρτιζάν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σαμάρντο Σάμουελς και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει συμφωνία.

Στην Παρτιζάν τα χρέη έχουν συσσωρευτεί επικίνδυνα, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν εμποδίζει την ομάδα από το να συνεχίζει να κάνει προσπάθειες ενίσχυσης. Και ο τελευταίος παίκτης με τον οποίο βρίσκεται σε επαφές και δεν αποκλείεται σύντομα να τον κάνει δικό της είναι ο Σαμάρντο Σάμουελς (28 χρονών, 2.06 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ).

Ο Τζαμαϊκανός φόργουορντ/σέντερ είχε συμφωνήσει στο ξεκίνημα του καλοκαιριού με την Ρεάλ Μπέτις, αλλά αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες. Ακολούθως συμφώνησε με τη Μακάμπι Χάιφα για συμβόλαιο 2 εβδομάδων, προκειμένου να την ενισχύσει στους αγώνες που έχει η ομάδα του Ισραδήλ με ομάδες του ΝΒΑ. Αυτό το συμβόλαιο ωστόσο λήγει σύντομα, οπότε θα είναι ελεύθερος, κάτι που θέλησε να εκμεταλλευτεί η Παρτιζάν.

Την περσινή σεζόν ο Σάμουελς αγωνίστηκε αρχικά στην Κίνα με τους Jiangsu Dragons και τελικά έκλεισε την σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπρίντιζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ