ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα ο Περπέρογλου

Κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα ο Περπέρογλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στράτος Περπέρογλου και ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων τους, ώστε ο 34χρονος φόργουορντ να μετακομίσει στο Βελιγράδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας την Πέμπτη (2/8) αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του τον Ματίας Λεσόρ - θα συνεχίσει την καριέρα στην Ουνικάχα Μάλαγα - αλλά όπως τονίζει η "Νovosti" άμεσα μπορεί να καλωσορίσει έναν άλλον παίκτη. Αναφερόμαστε στον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με... τιτίβισμα του Ισπανού δημοσιογράφου Chema de Lucas, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, ενώ η "Νovosti" σημειώνει πως ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται κοντά στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μίλαν Τόμιτς μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Έλληνα φόργουορντ την διετία 2012-14 στον Ολυμπιακό, ενώ αν ο... αρραβώνας καταλήξει σε γάμο ο Στράτος Περπέρογλου θα είναι κάτοικος εξωτερικού για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο άλλοτε φόργουορντ του Ηλυσιακού, του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού την σεζόν 2014-15 έπαιξε στην Αναντολού Εφές, ακολούθησε η θητεία του στην Μπαρτσελόνα (2015-17) και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, έπαιξε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο "Πέρπε" στην λίγκα του Ισραήλ μέτρησε 29 συμμετοχές και είχε μέσο όρο 10,3 πόντους, 1,2 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ.

Photo credits: Eurokiniss i

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ