ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης για Χαπόελ Ιερουσαλήμ

Κατσικάρης για Χαπόελ Ιερουσαλήμ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Χαπόελ Ιερουσαλήμ αναζητά προπονητή, με το όνομα του Φώτη Κατσικάρη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της, σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα. Ποιοι αναφέρονται ως αντίπαλοί του στην κούρσα της διαδοχής του Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Το "διαζύγιο" της Χαπόελ Ιερουσαλήμ με τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι πήρε επίσημη μορφή την Τρίτη (27/6), με τον έμπειρο τεχνικό να λέει πρόωρα "αντίο" με σκοπό να αναλάβει τις τύχες της Αρμάνι Μιλάνο. Κάπως έτσι, ο πάγκος των νταμπλούχων του Ισραήλ έμεινε άδειος, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας να αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση.

Ο Οντέτ Κάτας βρίσκεται "stand by" από τους ανθρώπους των "κόκκινων", οι οποίοι την ίδια ώρα αναζητούν στην αγορά του εξωτερικού για την καλύτερη δυνατή λύση.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το ONE , το όνομα του Φώτη Κατσικάρη βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα! Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα το όνομα του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού " συζητήθηκε αρκετά εντός της ομάδας στο προηγούμενο διάστημα". Από την άλλη βέβαια επισημαίνεται πως δεν κατάφερε να "πιάσει" στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, από την οποία αποχώρησε πολύ νωρίς τη φετινή σεζόν -για να επιστρέψει εν συνεχεία στον πάγκο της Μούρθια (σ.σ.: με την οποία δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του).

Σε ό,τι αφορά τους ανταγωνιστές του, αναφέρονται τα ονόματα των Πέδρο Μαρτίνεθ (πρώην της Βαλένθια) και Ντέγιαν Ράντονιτς (του Ερυθρού Αστέρα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ