ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισραήλ: Προπονητής του μήνα ο Στέφανος Δέδας

Ισραήλ: Προπονητής του μήνα ο Στέφανος Δέδας
FIBA

Με το "καλημέρα" στη Winner League, ο Στέφανος Δέδας αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του μήνα. Οι τέσσερις νίκες και η είσοδος στην τετράδα.

Καλύτερος προπονητής στο Ισραήλ για τον Ιανουάριο αναδείχθηκε ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος στον πρώτο κιόλας μήνα παρουσίας του στη Winner League έχει αφήσει το στίγμα του. Ο 37χρονος τεχνικός προσελήφθη λίγο πριν εκπνεύσει το 2019, κι αμέσως βοήθησε την ισραηλινή ομάδα να ανακάμψει στο πρωτάθλημα και να εδραιωθεί στην τετράδα της κατάταξης.

" Σημαίνει πολλά αυτό το βραβείο κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο με υποδέχθηκαν όλοι στην ομάδα. Όλα τα εύσημα πηγαίνουν στους βοηθούς μου και το επιτελείο, που κάνει εξαιρετική δουλειά. Όπως επίσης στους οπαδούς μας, που γεμίζουν με αυτοπεποίθηση την ομάδα" δήλωσε σχετικά ο Στέφανος Δέδας, ο οποίος οδήγησε τη Χάποελ Χολόν σε τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες στη Winner League μέσα στον Ιανουάριο.

Η μοναδική ήττα ήρθε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής προπονητικής σχολής στο Ισραήλ πάνε από το καλό στο καλύτερο, έχουν βάλει την υπογραφή τους στο εγχώριο πρωτάθλημα και δείχνουν ικανοί να οδηγήσουν τις ομάδες τους σε επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Ήδη, άλλωστε, κι ο Γιάννης Καστρίτης οδήγησε -στο ντεμπούτο του- τη Χάποελ Τελ Αβίβ σε πολύ μεγάλη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ