ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε... φωτιά η περιφέρεια της Χάποελ Ιερουσαλήμ

Πήρε... φωτιά η περιφέρεια της Χάποελ Ιερουσαλήμ
FIBA

Λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει το Περιστέρι για τους "16" του BCL, η Χάποελ Ιερουσαλήμ πέρασε από την έδρα της Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα (115-112) σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση.

Μετά τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων, η Χάποελ Ιερουσαλήμ και η Χάποελ Χολόν επέστρεψαν στην δράση για να δώσουν εξ αναβολής αναμέτρηση της Winner League. Η αντίπαλος του Περιστερίου στους "16" του Basketball Champions League πήρε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ομάδας του Στέφανου Δέδα (115-112), πέντε μέρες πριν από τη μονομαχία με τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης".

Η περιφέρεια των φιλοξενούμενων (τελείωσαν με 16/37 τρίποντα) ήταν... όλα τα λεφτά, με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν (27 πόντοι), τον Τζέιμς Φελντέιν (24 πόντοι με 7/11 τρίποντα) και τον Σέλβιν Μακ (13 πόντοι) να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Άξιοι συμπαραστάτες τους, κοντά στο καλάθι, ήταν ο Σουλεϊμάν Μπραϊμό (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο ΤαΣον Τόμας (14 πόντοι). Από την πλευρά των γηπεδούχων του Στέφανου Δέδα, ο Μάρκους Φόστερ έκανε συγκλονιστική εμφάνιση με 37 πόντους (με 6/8 δίποντα, 7/11 τρίποντα και 4/5 βολές), ενώ ο Τι Τζέι Κλάιν προσέφερε 22 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Πριν από τον αγώνα με το Περιστέρι (4/3), η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει ακόμη ένα εμπόδιο για το πρωτάθλημα, αυτό απέναντι στη Χάποελ Εϊλάτ την Κυριακή (1/3, 19:00).

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ