ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισραήλ: Ο Δέδας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Καστρίτη με MVP τον Μάνι Χάρις

Ο Στέφανος Δέδας στον πάγκο της Χάποελ Χολόν δίνει οδηγίες σε παίκτη
Ο Στέφανος Δέδας EUROKINISSI

Το ντέρμπι των... ελληνικών πάγκων του Ισραήλ βρήκε νικητή τον Στέφανο Δέδα σε βάρος του Γιάννη Καστρίτη (90-86), με τον Μάνι Χάρις να κάνει τη διαφορά στο ντεμπούτο με τη φανέλα της Χάποελ Χολόν.

Ο Μάνι Χάρις άρχισε να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησε για την απόκτησή του η Χάποελ Χολόν με το "καλημέρα". Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έκρινε το ντέρμπι των ελληνικών πάγκων, οδηγώντας την ομάδα του Στέφανου Δέδα σε νίκη σε βάρος της Χάποελ Τελ Αβίβ, την οποία κοουτσάρει ο Γιάννης Καστρίτης.

Δεν είναι μόνο ότι τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (5/10 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/4 βολές), αλλά πολύ περισσότερο ότι "μίλησε" στο κρισιμότερο σημείο. Είχε εννέα πόντους στα τρία τελευταία λεπτά, πέτυχε δύο συνεχόμενα τρίποντα, έβαλε τις κρίσιμες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα και κράτησε όρθια τη Χάποελ Χολόν.

Άξιος συμπαραστάτης του ο Μάρκους Φόστερ (19 πόντοι, 3 ασίστ), την ώρα που ο Τζο Αλεξάντερ ήταν άποντος, αλλά πήρε 9 ριμπάουντ σε 21'03'' συμμετοχής.

Από την άλλη πλευρά, ο Λατάβιους Γουίλιαμς (18 πόντοι με 7/10 δίποντα και 4/5 βολές, 7 ριμπάουντ) και ο Τόμερ Γκινάτ (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ) ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν, μαζί με τον Γιαμ Μαντάρ (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ), δεν αποδείχθηκαν όμως αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στους κόκκινους.

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ