ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιγκοκέα: Διέψευσε το ενδιαφέρον για Μπράντον Τζένινγκς, ανακοίνωσε Καρμάικλ

Ιγκοκέα: Διέψευσε το ενδιαφέρον για Μπράντον Τζένινγκς, ανακοίνωσε Καρμάικλ
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Ιγκοκέα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τον άλλοτε ΝΒΑερ, Μπράντον Τζένινγκς, ενώ αργότερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζάκι Καρμαικλ.

Οι φίλαθλοι της Ιγκοκέα ήλπιζαν ότι η ομάδα τους θα κάνει την έκπληξη με την απόκτηση του άλλοτε ΝΒΑερ, Μπράντον Τζένινγκς. Αποδείχθηκε ότι δεν είχε γίνει καν πρόταση, με την βοσνιακή ομάδα να προχωρά τελικά σε μεταγραφή σε άλλη θέση.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Ικογκέα, Ιγκόρ Ντόντικ, ήταν αυτός που ξεκαθάρισε με tweet του ότι δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον για τον Τζένινγκς, ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζάκι Κάρμαϊκλ (30 χρονών, 2.06 μέτρα) από την γαλλική Μπουρζ.

" Ο Μπράντον Τζένινγκς ΔΕΝ θα έρθει στην Ιγκοκέα. Ήταν ψεύτικη είδηση. Δεν τον σκεφτήκαμε καν" έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντόντικ, ο οποίος λίγο αργότερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρμάικλ.

Για την ιστορία, ο Καρμάικλ είναι το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Ιγκοκέα, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Αντάμπια Γουόλερ (32 χρονών, 1.88 μέτρα) και του άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Έντιν Άτιτς (23 χρονών, 2.01 μέτρα).

AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ