ΜΠΑΣΚΕΤ

H Ζάλγκιρις "χρυσώνει" τον Γιασικεβίτσιους

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με δεδομένο ότι το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους "παίζει" για αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, η Ζάλγκιρις είναι αποφασισμένη να διπλασιάσει άμεσα την αμοιβή του προκειμένου να τον κρατήσει κοντά της για -τουλάχιστον- έναν χρόνο ακόμη.

Την Παρασκευή (9/6) η Ζάλγκιρις θα αντιμετωπίσει τη Λιετκαμπέλις με σκοπό να πάρει τη νίκη που θα της δώσει τον τίτλο στην LKL, σε μία χρονιά που εφόσον συνοδευτεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι από τις πλέον επιτυχημένες των τελευταίων ετών.

Στη λιθουανική ομάδα έχουν βέβαια πολλά περισσότερα στο μυαλό τους, πέραν από τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος. Κι αυτά αφορούν στο μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, το όνομα του οποίου "παίζει" για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους (βλ. Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ). Οι "πράσινοι" γνωρίζουν καλώς πως εκκινούν από μειονεκτική θέση σε περίπτωση που ξεκινήσει... πλειστηριασμός για τον 41χρονο προπονητή, γι αυτό κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να δείξουν πόσο τον θέλουν κοντά τους.

Σύμφωνα με λιθουανικά δημοσιεύματα , ο "Σάρας" έχει ήδη στα χέρια του πρόταση που φτάνει τις 500.000 ευρώ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ποσό - ρεκόρ στην ιστορία της Ζάλγκιρις, αλλά και διπλάσιο από αυτό που προέβλεπε το υπάρχον συμβόλαιό του. Ο GM των "πράσινων", Παούλιους Μοτιεγιούνας, είναι αποφασισμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να κρατήσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ομάδας, την ώρα όμως που η Μπαρτσελόνα είναι στη "γωνία", έτοιμη να τον κάνει δικό της άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ