ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Βοσνία θα ταξιδέψει με πούλμαν στα Σκόπια για φιλικά!

Η Βοσνία θα ταξιδέψει με πούλμαν στα Σκόπια για φιλικά!

Η έλλειψη χρημάτων είχε ως αποτέλεσμα η εθνική ομάδα μπάσκετ της Βοσνίας να αποφασίσει να ταξιδέψει με πούλμαν μία απόσταση 800 χιλιομέτρων μέχρι τα Σκόπια για να πάρει μέρος σε τουρνουά!

Το ταμείον είναι...μείον για τους Βόσνιους, με την Ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει στους παίκτες ότι δε μπορεί να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια για ένα ταξίδι στα Σκόπια, όπου θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά η ανδρική ομάδα. Αποτέλεσμα; Η ομάδα θα ταξιδέψει με λεωφορείο!

Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες δέχθηκαν την πρόταση της Ομοσπονδίας, δείχνοντας κατανόηση στο γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη χρημάτων. Κάπως έτσι, η αποστολή της ομάδας θα διανύσει μία απόσταση σχεδόν 800 χιλιομέτρων με λεωφορείο, κάτι που μεταφράζεται σε ένα ταξίδι διάρκειας 11-12 ωρών.

Η κίνηση αυτή γίνεται μεταξύ άλλων για να μην εκτεθεί η Ομοσπονδία, η οποία είχε δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά των Σκοπίων, αλλά και να διασφαλιστεί ότι τα ταξίδια της ομάδας κατά την διάρκεια των προκριματικών του Μουντομπάσκετ θα γίνουν με αεροπλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ