ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ρίτας Βίλνιους έκανε πρόταση στον Άλεξ Αντετοκούνμπο

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ρίτας Βίλνιους προσέγγισε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο 18χρονος περιφερειακός όμως πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τη Λιθουανία.

Η απόφαση του Άλεξ Αντετοκούνμπο να προσπεράσει το NCAA και να... πέσει άμεσα στα βαθιά νερά του επαγγελματικού αθλητισμού έφερε πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μεταξύ αυτών που το εξέφρασαν με κάθε επισημότητα προς την πλευρά του ήταν η Ρίτας Βίλνιους, όπως αποκάλυψε ο GM της λιθουανικής ομάδας.

Ο Ρολάντας Γιαρούτις εξήγησε πως υπήρξε επίσημη πρόταση προς την πλευρά του 18χρονου φόργουορντ, το ενδεχόμενο να προκύψει "γάμος" όμως δεν είναι αρκετά πιθανό. Για την ακρίβεια, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, όπως ανέφερε για το θέμα ο Ντονάτας Ουρμπόνας, δημοσιογράφος από τη Λιθουανία.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έχει την ευκαιρία φέτος να διερευνήσει τα ευρωπαϊκά νερά και να πάρει την απόφαση που ο ίδιος θεωρεί ως καλύτερη για την καριέρα του, με τον ίδιο να έχει στόχο να ακολουθήσει τα χνάρια των τριών μεγαλύτερων αδελφών του (Γιάννης, Θανάσης, Κώστας) και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Θυμίζουμε ότι φέτος αποχώρησε από τα διοικητικά της Ρίτας Βίλνιους ο Λίνας Κλέιζα, ενώ η λιθουανική ομάδα αποφάσισε να μεταπηδήσει από το EuroCup στο Basketball Champions League.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ