ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Πιένο τιμώρησε το... τσίρκο της Βιτάουτας

Η Πιένο τιμώρησε το... τσίρκο της Βιτάουτας

Για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια της LKL, η Βιτάουτας δέχθηκε 100+ πόντους (αυτή τη φορά από την Πιένο). Στους 33 πόντους σταμάτησαν οι ΛαΜέλο και ΛιΑντζελο Μπολ, που όμως ήταν αρκετά άστοχοι.

Το... τσίρκο της Βιτάουτας συνεχίζει την περιπλάνησή του στην LKL, με την Πιένο να είναι η τελευταία που έδωσε ένα καλό μάθημα στην ομάδα του Βιργκίνιους Σέσκους. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν, για να πάρουν με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη (116-93), σε μια αναμέτρηση που δεν θύμισε παιχνίδι πρωταθλήματος. Πολύ απλά γιατί η Βιτάουτας συνεχίζει να αποτελεί έρμαιο των ΛαΜέλο και ΛιΑντζελο Μπολ, που παίζουν για τα στατιστικά τους, αψηφώντας παράλληλα τις... αμυντικές υποχρεώσεις τους.

Ο πρώτος αγωνίστηκε για 18'28'' έχοντας 13 πόντους (με 3/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα και 7/8 βολές), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος και 2 κλεψίματα, ενώ ο δεύτερος προσέφερε 20 πόντους (με 4/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 3/6 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο στα 25'01'' που βρέθηκε στο παρκέ.

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Βιτάουτας παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης (με 4-16), μετρώντας εφτά σερί ήττες στην LKL.

AP Photo/Liusjenas Kulbis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ