ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει wild card για να παίξει στην EuroLeague

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει wild card για να παίξει στην EuroLeague

Η Μπάγερν Μονάχου έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για να πάρει wild card και να συμμετάσχει στην EuroLeague της νέας σεζόν. Ενήμερος ο Ζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος είναι "ζεστός" να της δώσει την ευκαιρία.

Το γερμανικό μπάσκετ κάνει βήματα ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Το πρωτάθλημα της χώρας είναι ανταγωνιστικό, οι ομάδες διαθέτουν σύγχρονα γήπεδα και υπάρχει αυξημένη προσέλευση από το φίλαθλο κοινό. Μπορεί η Μπάμπεργκ να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και να έχει δεδομένη την θέση της στην EuroLeague, αλλά ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου, θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση του σπορ στην "γηραιά" ήπειρο.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για να πάρει wild card και να συμμετάσχει στην EuroLeague της νέας σεζόν. Ο σύλλογος πρόκειται για ένα τεράστιο μέγεθος, ο οποίος έχει την δυναμική για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Διαθέτει κόσμο, μπάτζετ, αλλά και ποιότητα, με την διοίκηση να έχει στόχο να ενισχύσει το ρόστερ της ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα, η Μπάγερν Μονάχου δεν έφτασε στους τελικούς, καθώς αποκλείστηκε από την Μπάμπεργκ. Όμως, ο σύλλογος θέλει να αξιοποιήσει την δυναμική και το brand name του και για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εκφράσει στον Ζόρντι Μπερτομέου την επιθυμία τους να λάβουν μέρος στην EuroLeague. Ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, είναι ενήμερος για την επιθυμία των Βαυαρών και έχει παραδεχτεί πως η Μπάγερν Μονάχου είναι μία από τις πρώτες επιλογές του για να της παραχωρηθεί wild card την ερχόμενη (2017-2018) σεζόν, καθώς πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ