ΜΠΑΣΚΕΤ

Η λίστα της Γαλλίας έχει και παίκτες EuroLeague ενόψει προκριματικών

Η λίστα της Γαλλίας έχει και παίκτες EuroLeague ενόψει προκριματικών

Ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε την 24άδα παικτών της Γαλλίας για τα προκριματικά, συμπεριλαμβάνοντας και 9 παίκτες που αγωνίζονται στην EuroLeague, όπως τους Ντε Κολό, Κοζέρ και Ερτέλ.

Στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η κάθε ομάδα οφείλει να δηλώσει στην FIBA 24 παίκτες, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο στάδιο της διοργάνωσης.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, ανακοίνωσε την λίστα με τους 24 παίκτες, τοποθετώντας σε αυτή 9 αθλητές, οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες που αγωνίζονται στην EuroLeague, όπως τους Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ), Λίο Βέστερμαν (ΤΣΣΚΑ), Φαμπιάν Κοζέρ (Ρεάλ), Τομά Ερτέλ (Μπαρτσελόνα), Αντριέν Μοερμάν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Σεραφέν (Μπαρτσελόνα), Αντουάν Ντιό (Βαλένθια), Άξελ Τουπάν (Ζάλγκιρις Κάουνας), Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια).

Μαζί τους θα είναι και οι Μπορίς Ντιαό, Άντριου Αλμπισί, Άξελ Μπουτέγ, Μουστάφα Φολ, Έντουιν Τζάκσον, Μουαμαντού Γιάιτε, Άξελ Τζουλιέν, Τσαρλς Καουντί, Αλέν Κόφι, Λαχάου Κονατέ, Λουίς Λαμπεϊρί, Πουλ Λακόμπ, Ματίας Λεσόρτ, Αμίνε Νουά και Έλι Οκόμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ