ΜΠΑΣΚΕΤ

Η απάντηση της FIBA στις δηλώσεις του Σκοτ

Η απάντηση της FIBA στις δηλώσεις του Σκοτ

Οι δηλώσεις του Έντουαρτ Σκοτ σχετικά με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού έφερε την αντίδραση από την πλευρά της FIBA, η οποία κάνει λόγο για... λάθος στη μετάφραση.

Τη Δευτέρα (14/3) ο Operation Officer της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, μίλησε σε ιταλικό μέσο για τη διαμάχη της κορυφαίας ευρωπαϊκή διασυλλογικής διοργάνωσης με τη FIBA , ενημερώνοντας πως " η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού δέχτηκε την προσφυγή μας κατά της FIBA. Οι σύλλογοι δέχτηκαν πιέσεις. Η διαδικασία μπορεί να είναι μακρά, αλλά η προσφυγή μας έγινε δεκτή σε αντίθεση με χιλιάδες άλλες που γίνονται καθημερινά".

Κάτι που προκάλεσε αρκετές "ζυμώσεις" στην παγκόσμια ομοσπονδία, η οποία απάντησε κάνοντας λόγο για... λάθος στη μετάφραση. Όπως αναφέρουν στη FIBA, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται αφού η υπόθεση δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτό το στάδιο. Αντίθετα, υπάρχει χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα προκειμένου να απαντήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι απαντήσεις θα αργήσουν να δοθούν, όντας βέβαιο πλέον πως η όλη υπόθεση θα τραβήξει ακόμη περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ