ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκλεν Ντέιβις: "Ο σύλλογος της Ζαντάρ είναι σκ...α"!

Los Angeles Clippers forward Glen Davis (0) looks on against the Denver Nuggets in the third quarter of an NBA basketball game Saturday, April 4, 2015, in Denver. The Clippers won 107-92. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Μία ημέρα μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του απο την Ζαντάρ ο Γκλεν Ντέιβις φρόντισε μέσω ενός VIDEO να επιτεθεί στην κροατική ομαδα και τον προπονητή της, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα!

Ο Γκλεν Ντέιβις αποχώρησε από την Ζαντάρ μόλις μερικές ημέρες μετά την συμφωνία και χωρίς να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι . Ενώ όμως τα κροατικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ εκδιώχθηκε επειδή άλλαξε τις οικονομικές του απαιτήσεις και είπε ψέματα ότι ήταν άρρωστος για να μην προπονηθεί, ο άλλοτε ΝΒΑερ έδωσε την δική του εκδοχή μέσω VIDEO, χρησιμοποιώντας (πολύ) σκληρή γλώσσα τόσο για τον σύλλογο, όσο και για τον προπονητή της ομάδας, Άλες Πίπαν.

Συγκεκριμένα, ο Ντέιβις είπε στο VIDEO: " Σε όλους τους φιλάθλους εκεί έξω θέλω να απολογηθώ, επειδή έγινε παρεξήγηση. Ο λόγος που βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση είναι επειδή η Ζαντάρ έχει πολλά εσωτερικά θέματα. Βασικά σημαίνει ότι ο σύλλογος είναι σκ...α! Και, στο τέλος της ημέρας, ο προπονητής δεν συμπαθεί τους γαμ...νους παίκτες. Τους φωνάζει και γκρινιάζει και εγώ δεν πρόκειται να είμαι σε μία ομάδα όπως αυτή και να μην πληρώνομαι, όταν ξέρω τι παίκτης είμαι. Λυπάμαι λοιπόν που τελείωσε έτσι η υπόθεση. Θέλω πάρα πολύ να παίξω μπάσκετ, μακάρι να μπορούσα να αγωνιστώ με την ομάδα, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου δεν βρήκαν άκρη. Λυπάμαι, σας εύχομαι τα καλύτερα, αλλά πρέπει να βρείτε νέο προπονητή, γιατί συμπεριφέρεται σκ...α στους παίκτες και κανένας δεν θέλει να παίξει για αυτόν".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ