ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκαλινάρι: "Θα παίξω με την Εθνική Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ"

Γκαλινάρι: "Θα παίξω με την Εθνική Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ"

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι ξεκαθάρισε με δηλώσεις του σε Ιταλικό μέσο ότι σκοπεύει να ενισχύσει κανονικά την Εθνική Ιταλίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ του 2017.

Εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Ιταλίας, ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Denver Nuggets, είχε αποφασίσει να μην ενισχύσει την χώρα του στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Τώρα ωστόσο ο Ιταλός φόργουορντ ήρθε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην Ιταλική εφημερίδα, "La Gazzetta dello Sport", o σταρ των Nuggets, τόνισε ότι σκοπεύει να ενισχύσει κανονικά την Εθνική ομάδα της χώρας του σε μερικούς μήνες.

" Θα παίξω στο Ευρωμπάσκετ. Δεν υπάρχει λόγος να απουσιάσω από τη Media day που θα γίνει στις 20 Ιουλίου στο Μιλάνο". δήλωσε αρχικά ο Γκαλινάρι, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " μόνο οι τραυματισμοί με σταμάτησαν στο παρελθόν από το να ενισχύσω την Εθνική ομάδα, η οποία είναι πάνω από όλα για εμένα. Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσουμε κάτι με την Εθνική ομάδα".

Για την ιστορία, η Ιταλία έχει κληρωθεί στον Β' Όμιλο του προσεχούς Ευρωμπάσκετ, αυτόν του Τελ Αβίβ, παρέα με τους οικοδεσπότες Ισραηλινούς, την Ουκρανία, την Λιθουανία, την Γεωργία και την Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ