ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: "Οι παίκτες μου δεν ήρθαν στον αγώνα"

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτιους μετά την ήττα της Ζάλγκρις από την Πριενάι δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την απόδοση των παικτών του.

Εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της Ζάλγκιρις παρουσιάστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος μετά την ήττα - σοκ ( 81-76) από την Πριενάι για το λιθουανικό πρωτάθλημα αρνήθηκε να... καλύψει τους παίκτες του για την απόδοσή τους τονίζοντας πως είναι υπεύθυνοι για το άσχημο αποτέλεσμα.

"Θέλω να συγχαρώ την Πριενάι για τη νίκη της. Απόψε ήταν η μοναδική ομάδα που πάλεψε για τη νίκη. Συχνά αναλαμβάνω την ευθύνη για μία ήττα λόγω της προετοιμασίας της ομάδας. Αυτή την φορά δεν θα το κάνω. Απόψε οι παίκτες μου δεν ήρθαν στον αγώνα", δήλωσε ο "Σάρας" στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο κι ένα μήνυμα στους παίκτες του.

Η Ζάλγκιρις ουσιαστικά έχει "κλειδώσει" την κατάκτηση της 1ης θέσης της κανονικής διάρκειας του λιθουανικού πρωταθλήματος, αλλά είναι απολύτως λογικό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να θέλει να κρατήσει τους παίκτες 100% συγκεντρωμένους στις υποχρεώσεις της ομάδας τους παρά τον αποκλεισμό από το Final Four της EuroLeague.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ