ΜΠΑΣΚΕΤ

Φόβοι στο Ισραήλ ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο Ταμίρ Μπλατ

Φόβοι στο Ισραήλ ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο Ταμίρ Μπλατ
SPORTS WALLA

Το μεγαλύτερο ταλέντο του Ισραηλινού μπάσκετ, ο Ταμίρ Μπλατ, τραυματίστηκε στο γόνατο στο τελευταίο παιχνίδι της Χαποέλ Χολόν και εκφράζονται φόβοι ότι θα μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε δεν θα αγωνιστεί με την Ελλάδα στις 27 Νοεμβρίου.

Έντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Χαποέλ Χολόν αλλά και της εθνικής Ισραήλ. Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του Ταμίρ Μπλατ, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τη Μακάμπι Άσχοντ, στη νίκη της Χολόν με 109-106 στην παράταση.

Ο Μπλατ φάνηκε να υποφέρει, με τα ισραηλινά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι υπάρχουν φόβοι πως ίσως έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για πολύ καιρό. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το κακό σενάριο, τότε είναι δεδομένο ότι ο 20χρονος γκαρντ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Ελλάδα στις 27 Νοεμβρίου στην Κρήτη για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο γιος του τεχνικού της Νταρουσάφακα, Ντέβιντ Μπλατ, ο οποίος θεωρείται αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ταλέντο του Ισραήλ , έχει την φετινή σεζόν 12 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ