ΜΠΑΣΚΕΤ

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Περπέρογλου

Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου τραυματίστηκε στο δεξί πόδι κατά την διάρκεια της μεγάλης νίκης του Ερυθρού Αστέρα επί της Μπουντούτσνοστ και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι καλές (VIDEOS).

Μετά το επιβλητικό 107-69 επί της Μπουντούτσνοστ στον δεύτερο τελικό της Αδριατικής Λίγκας, ο Ερυθρός Αστέρας απέχει μόνο μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στην EuroLeague. Το κακό νέο για την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς είναι ότι μάλλον θα χρειαστεί να την σημειώσει χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου.

Σύμφωνα με το sportskacentrala.com, στην σερβική ομάδα εκφράστηκαν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος φάνηκε να χτυπάει στο δεξί πόδι λίγο πριν από την λήξη της τρίτης περιόδου, κι ενώ το σκορ ήταν 77-51 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα. Ο Περπέρογλου δεν επέστρεψε στο παρκέ μετά τον τραυματισμό του. Μέχρι τότε ήταν ο κορυφαίος παίκτης στο γήπεδο, έχοντας 17 πόντους, 4/4 δίποντα και 3/4 τρίποντα σε 12'57''.

Ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε τους δύο τελικούς στο Βελιγράδι με διαφορά 28,5 πόντων κατά μέσο όρο (91-72 και 107-69) και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Ποντγκόριτσα. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (17/4) και εάν χρειαστεί και τέταρτος την Παρασκευή (19/4), πάλι στο Μοράτσα. Εάν η σειρά πάει στο 5ο ματς, αυτό θα γίνει στις 22/4 στο Βελιγράδι.

Δείτε την φάση που χτύπησε ο Στράτος Περπέρογλου και τις καλύτερες στιγμές του:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ