ΜΠΑΣΚΕΤ

Final Four: Πάλι μοιραίος ο Τεόντοσιτς για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά το τρίποντό του στα 8'' βρήκε το σίδερο (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός το ξανάκανε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, υπέταξε την "ομάδα του στρατού" και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four ( 82-78 ). Ο Βασίλης Σπανούλης ηγήθηκε των "ερυθρολεύκων" στο τέταρτο δεκάλεπτο με τα μεγάλα καλάθια που πέτυχε την ώρα της ανατροπής, κάτι το ποίο δεν έκανε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο 29χρονος πλεϊμέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στον ημιτελικό, είχε 23 πόντους (με 2/5 δίπ., 4/8 τρίπ., 7/9 βολ.), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 21'49'' συμμετοχής, ήταν αυτός που ισοφάρισε το σκορ με 1'04'' για το φινάλε, αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος έχασε το μεγάλο σουτ. Το σουτ που θα άλλαζε την ιστορία του αγώνα. Πήρε το αμυντικό ριμπάουντ μετά από χαμένη "ερυθρόλευκη" επίθεση, κατέβασε την μπάλα, σταμάτησε στα 6μ75 και σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στο σίδερο, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει ο ήρωας της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ