ΜΠΑΣΚΕΤ

Eurobasket U18: Στον Βόλο ο Τζουάν Χάουαρντ

Eurobasket U18: Στον Βόλο ο Τζουάν Χάουαρντ
FIBA FIBA

Μεταξύ των φιλάθλων και των scouts στα γήπεδα του Βόλου και της Πορταριάς βρίσκεται και ένας παλιός πρωταθλητής του ΝΒΑ, ο Τζουάν Χάουαρντ.

Πέρα από τους scouts πολλών ομάδων που πήγαν στον Βόλο για το Eurobasket U18 , στην θεσσαλική πόλη βρίσκεται και μία πολύ γνώριμη φιγούρα στους φίλους του μπάσκετ. Πρόκειται για τον Τζουάν Χάουαρντ, παίκτη του ΝΒΑ από το 1994 έως το 2013 και δις πρωταθλητή με το Μαϊάμι, ο οποίος ανέλαβε φέτος καθήκοντα πρώτου προπονητή στο κολέγιο Μίσιγκαν.

Ο λόγος που ο Χάουαρντ ταξίδεψε μέχρι τον Βόλο είναι προκειμένου να γνωρίσει το νέο απόκτημα των Γούλβερινς, τον Γερμανό Φραντς Βάγκνερ, μικρό αδερφό του Μόριτς Βάγκνερ (παίκτη των Λέικερς) και ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Eurobasket U18. Ο 18χρονος σμολ φόργουορντ ήταν ο πρώτος παίκτης που πήρε στο Μίσιγκαν ο Χάουαρντ ως πρώτος προπονητής, ωστόσο δεν κατάφερε να τον συναντήσει και αποφάσισε να πάει μέχρι τον Βόλο για να τον γνωρίσει. Ήταν όμως άτυχος.

Στον δεύτερο αγώνα της Γερμανίας στο τουρνουά (και πρώτο που παρακολούθησε ο Χάουαρντ) ο Βάγκνερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, αποχώρησε περίπου τρία λεπτά πριν από τη λήξη και δεν αγωνίστηκε καθόλου στη σημερινή νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας.

Photo credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ