ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους ο Σβι Σερφ

/  2009 / - / EUROPEAN CHAMPIONSHIP / POLAND 2009 / CROATIA-ISRAEL
/ 2009 / - / EUROPEAN CHAMPIONSHIP / POLAND 2009 / CROATIA-ISRAEL ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έπειτα από μία αποχή περίπου 2 χρόνων από τους πάγκους, ο 67χρονος Σβι Σερφ ετοιμάζεται να προπονήσει ξανά, αφού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Ρίσον.

Η ήττα από την Χαποέλ Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ισραήλ είχε ως αποτέλεσμα να αναγκαστεί η Μακάμπι Ρίσον να βγει στν αγορά για προπονητή, αφού η 8η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή (ισόβαθμη με την Μπνέι Χερτζέλια) με ρεκόρ 9-14 δεν ικανοποιεί τους ιθύνοντες του συλλόγου. Πρώτος υποψήφιος για την θέση μάλιστα είναι ο Σβι Σερφ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ ο 67χρονος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από τα μέρη μας για χάρη του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Μακεδονικού, βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα, με την προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε περίπτωση που ο Σερφ συμφωνήσει, τότε αυτό θα είναι το τρίτο πέρασμά του από τον σύλλογο, αφού διετελέσει προπονητής της Μακάμπι Ρίσον την σεζόν 1989/90 και την σεζόν 2013/14. Αξίζει να αναφερθεί ότι τελευτάια φορά ο Σερφ κάθισε στον πάγκο κάποιας ομάδας ήταν την σεζόν 2015/16, όταν ήταν ο προπονητής της Μακάμπι Άσχοντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ