ΜΠΑΣΚΕΤ

Εσθονία - Λιθουανία: Το πρώτο παιχνίδι με κόσμο στην Ευρώπη

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΓΑΛΛΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΓΑΛΛΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά μετά την καραντίνα, στο Ταλίν γίνεται αγώνας με παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Άνοιξαν οι πόρτες για το φιλικό της Εσθονίας με τη Λιθουανία.

Τη δυνατότητα να δουν δράση από κοντά έχουν στο Ταλίν, για πρώτη φορά μετά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού και την καραντίνα που επιβλήθηκε σε όλη την Ευρώπη. Η Εσθονία διοργανώνει φιλικό τουρνουά εθνικών ομάδων με τις υπόλοιπες χώρες της Βαλτικής, παρουσία τόσο της Λιθουανίας όσο και της Λετονίας. Κι ο αγώνας που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου είναι ο πρώτος με φιλάθλους στις εξέδρες.

Περίπου 1.500 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, για να δουν από κοντά τις δύο εθνικές ομάδες, οι οποίες προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να διατηρηθούν σε φόρμα και να "δέσουν" εν όψει των παραθύρων του χειμώνα.

Αμφότερες μάλιστα παρουσιάζονται με αρκετά από τα αστέρια τους, δεδομένου ότι η Λιθουανία παρατάσσεται με Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Μαρτίνας Γκέμπεν και Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ