ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερυθρός Αστέρας: Στον δρόμο της επιστροφής στην EuroLeague

Ερυθρός Αστέρας: Στον δρόμο της επιστροφής στην EuroLeague

Ένας χρόνος μακριά από την EuroLeague ήταν αρκετός για τον Ερυθρό Αστέρα, που μετά τη δεύτερη νίκη επί της Παρτιζάν δείχνει έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε πέρυσι την Αδριατική Λίγκα και μαζί το "εισιτήριο" για την EuroLeague της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Φέτος όμως όλα δείχνουν ότι η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς είναι έτοιμη να επιστρέψει στα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η χθεσινή νίκη επί της Παρτιζάν του Αντρέα Τρινκιέρι με 70-68 για την 20ή αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας ήταν ένα καλό προμήνυμα.

Με τη συγκεκριμένη νίκη ο Ερυθρός Αστέρας όχι μόνο έκανε το 19-1 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πέντε νίκες πάνω από την 2η Τσεντεβίτα, αλλά διπλασίασε παράλληλα και τις νίκες στις φετινές αναμετρήσεις με την Παρτιζάν, την οποία είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο (εκτός έδρας) με 77-71.

Το πιθανότερο σενάριο μάλιστα είναι οι δύο ομάδες να διασταυρωθούν και στους ημιτελικούς των playoffs, αφού με δύο αγώνες να απομένουν η Παρτιζάν (13-7) θα χρειαστεί να "πιάσει" μία εκ των Τσεντεβίτα (14-6), Μπουντούτσνοστ (13-6) για να αποφύγει τον Ερυθρό Αστέρα.

Και το χειρότερο είναι ότι στο χθεσινό ματς έχασε για τουλάχιστον μία εβδομάδα και τον Αλεξ Ρένφρο, τον καλύτερο δημιουργό του (με 6,7 ασίστ κατά μέσο όρο), με τραυματισμό στον καρπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ