ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερυθρός Αστέρας: Ξάγρυπνος στην Ποντγκόριτσα!

Ερυθρός Αστέρας: Ξάγρυπνος στην Ποντγκόριτσα!

Η Μπουντούτσνοστ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στον τρίτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας και οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας... ρίχτηκαν στη μάχη από τα ξημερώματα.

Μετά τις δύο επιβλητικές νίκες στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται άλλη μία στα επόμενα τρία παιχνίδια για να κατακτήσει την Αδριατική Λίγκα και να επιστρέψει παράλληλα στην EuroLeague έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Οι οπαδοί της Μπουντούτσνοστ, πάντως, δεν σκοπεύουν να παρατήσουν την μάχη έτσι εύκολα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του kurir.rs, οπαδοί της ομάδας του Μαυροβουνίου πήγαν στις 3 τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ο Ερυθρός Αστέρας, προκαλώντας θόρυβο και ανάβοντας φωτιές, με σκοπό φυσικά να διαταράξουν τον ύπνο των παικτών του Μίλαν Τόμιτς!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κριθεί υψηλού κινδύνου στην Ποντγκόριτσα και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που η αποστολή της σερβικής ομάδας δεν ακολούθησε το συνηθισμένο δρομολόγιο για να μεταβεί από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, αλλά πήγε μέσω άλλου δρόμου μαζί με αστυνομική συνοδεία.

Θυμίζουμε ότι πέρα από τον Τζο Ράγκλαντ, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα έχει απόψε ούτε τον Στράτο Περπέρογλου, που τραυματίστηκε στο φινάλε της τρίτης περιόδου του δεύτερου τελικού στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ