ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίθεση και "F... you" σε διαιτητή από τον ΜακΝιλ!

Επίθεση και "F... you" σε διαιτητή από τον ΜακΝιλ!
SPORTS.WALLA.CO.IL

Η Χάποελ Τελ Αβίβ επικράτησε της Μπνέι Χερζίλια στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισραήλ (74-60) με τον Τζέρελ ΜακΝιλ, όμως, να πρωταγωνιστεί όχι για τις μπασκετικές του ικανότητες, αλλά για την επίθεση που έκανε σε έναν εκ των διαιτητών! (VIDEO)

Στη διάρκεια της πρώτης περιόδου του προημιτελικού του Κυπέλλου Ισραήλ ανάμεσα στη Χάποελ Τελ Αβίβ και τη Μπνέι Χερζίλια (σ.σ. νικήτρια η πρώτη με 74-60), ο Τζέρελ ΜακΝιλ διαμαρτυρήθηκε έντονα σε έναν από τους διαιτητές της αναμέτρησης για μία φάση στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Ματ Χάουαρντ.

Ο άλλοτε γκαρντ του Άρη ήταν στον πάγκο εκείνη τη στιγμή, δέχτηκε τεχνική ποινή από τον διαιτητή, ωστόσο η ιστορία δεν τελειώνει σε αυτό το σημείο. Όπως υποστηρίζουν στη Χάποελ, ο συγκεκριμένος διαιτητής συνέχισε να κοιτάει τον ΜακΝιλ, του είπε να κάνει ησυχία κι ο Αμερικανός αντέδρασε με πολύ χειρότερο τρόπο! Αναμενόμενα, δέχτηκε δεύτερη τεχνική ποινή κι αποβλήθηκε.

Η απόφαση αυτή έκανε έξαλλο τον ΜακΝιλ, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο κι άρχισε να τρέχει προς τον διαιτητή με... άγριες διαθέσεις! Οι συμπαίκτες του τον κράτησαν μακριά από το να κάνει κάτι χειρότερο, στη συνέχεια ο ίδιος προσπάθησε εκ νέου να κινηθεί προς τον συγκεκριμένο διαιτητή, αλλά μετά από λίγο η κρίση εκτονώθηκε.

Ο ΜακΝιλ τιμωρήθηκε ήδη με βαρύ πρόστιμο και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί σε απολογία. Οι διαιτητές έχουν καταγράψει αναλυτικά το περιστατικό κι αναφέρεται -μεταξύ άλλων- πως ο παίκτης μετά την τεχνική ποινή κινήθηκε απειλητικά φωνάζοντας "άντε γ...σου" κι εκτοξεύοντας απειλές! Βέβαια, οι άνθρωποι της Χάποελ είναι ξεκάθαροι πως ανεξάρτητα με το τι έγινε στις διαμαρτυρίες του Αμερικανού, μετά την πρώτη τεχνική οι διαιτητές συνέχισαν να τον προκαλούν γι' αυτό κι εκείνος αντέδρασε. Συνεπώς, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι τελικά η ποινή του άλλοτε γκαρντ του Άρη.

Το περιστατικό στο -4:00 του VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ