ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Περπέρογλου

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου είναι κι επισήμως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Στράτος Περπέρογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς η συμφωνία του με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς πήρε επίσημη μορφή .

Ο 34χρονος φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Σερβίου, η οποία τον καλωσόρισε στις τάξεις με ένα ξεχωριστό τρόπο. Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ερυθρού Αστέρα μάλιστα ολοκληρώνεται με την γραμμένη στα ελληνικά πρόταση "Στράτο, καλώς ήρθες στον Ερυθρό Αστέρα!".

Ο Στράτος Περπέρογλου στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεργαστεί και πάλι με τον Μίλαν Τόμιτς, καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό την διετία 2012-14, ενώ θα αγωνιστεί στο εξωτερικό για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Στράτος Περπέρογλου μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Αναντολού Εφές (2014-15), ενώ την διετία 2015-17 την πέρασε ενισχύοντας τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα. Ο "Πέρπε" την σεζόν 2017-18 έπαιξε στο Ισραήλ, όπου φόρεσε την φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ (μ.ο. 10,3 π., 1,2 ασ., 3,6 ρ.) και με την υπογραφή του στον Ερυθρό Αστέρα άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην πλούσια καριέρα του.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ