ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Στη Λιθουανία οι Ball Brothers!

Επίσημο: Στη Λιθουανία οι Ball Brothers!

Ο Λι Άντζελο και ο Λαμέλο Μπολ θα ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα από τη Λιθουανία, αφού υπέγραψαν εξάμηνα συμβόλαια συνεργασίας με τη Βιτάουτας! Ανακοινώθηκε η μεταγραφή τους τα ξημερώματα της Τρίτης (12/12).

Από τη διαφαινόμενη λαμπρή καριέρα στο NCAA, στην... άγονη γραμμή της Λιθουανίας! Ο Λι Άντζελο και ο Λαμέλο Μπολ υπέγραψαν τα εξάμηνα συμβόλαιά τους με τη Βιτάουτας, για να ξεκινήσουν από την LKL την επαγγελματική τους καριέρα.

Η απόφαση του πατέρα τους, Λαβάρ, να βάλει πρόωρο τέλος στην κολεγιακή τους πορεία με το UCLA έφερε την αναζήτηση ομάδας στην Ευρώπη. Όπως ήταν αναμενόμενο καμία ομάδα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες δεν έδειξε ενδιαφέρον, όχι όμως κι η Βιτάουτας, που βρήκε την ευκαιρία να γίνει διάσημη σε ολόκληρο τον πλανήτη, μέσα από την είδηση της απόκτησής τους.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε τα... ευχάριστα τα ξημερώματα της Τρίτης (12/12), με τον Βίλιους Βαϊτκεβίτσιους (GM) να δηλώνει πως " είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη του Λι Άντζελο και του Λαμέλο Μπολ στην ομάδα. Θέλουμε να αποτελέσουμε μέρος της μακροχρόνιας επιτυχίας και εξέλιξής τους στο άθλημα". Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Βιτάουτας, οι δύο παίκτες θα ενταχθούν στην ομάδα τον Ιανουάριο.

Κάπως έτσι, η LKL θα αποκτήσει δύο πολύ καλούς λόγους για να γίνει διάσημη ανά τον κόσμο, δεδομένου ότι άπαντες θα θέλουν να δουν τα δύο μικρότερα αδέρφια του Λόνζο Μπολ να κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

Για την ιστορία, τη δεδομένη χρονική στιγμή η Βιτάουτας είναι στην έβδομη θέση του λιθουανικού πρωταθλήματος (σε σύνολο δέκα ομάδων) με τέσσερις νίκες και εννιά ήττες σε δεκατρείς αγωνιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ