ΜΠΑΣΚΕΤ

Εντυπωσιακός: Ο Φελντέιν έπαθε... Ράις

AEK - HAPOEL JERUSALEM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
AEK - HAPOEL JERUSALEM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά τους 41 πόντους του Ταϊρίς Ράις απέναντι στον Ολυμπιακό, ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε αντίστοιχη εμφάνιση. Ο Τζέιμς Φελντέιν ήταν ασταμάτητος κόντρα στην Γκαλίλ Γκιλμπόα.

Πριν από μια εβδομάδα, ο Σέιν Λάρκιν έκανε νέο ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague με 49 πόντους, μόλις το βράδυ της Παρασκευής (6/12) ο Ταϊρίς Ράις σταμάτησε στους 41 πόντους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το βράδυ του Σαββάτου (7/12) είχαμε τρίτη αντίστοιχη -με αυτή του αριστερόχειρα γκαρντ του τριφυλλιού- εμφάνιση, αυτή τη φορά από τον Τζέιμς Φελντέιν. Ο παίκτης της Χάποελ Ιερουσαλήμ (πέρασε μία διετία στα μέρη μας για χάρη του Παναθηναϊκού) ήταν ασταμάτητος στη νίκη της ομάδας του επί της Γκαλίλ Γκιλμπόα (88-73) αφού σημείωσε 41 πόντους με 8/10 δίποντα, 6/10 τρίποντα και 7/7 βολές στα 29'01'' που χρησιμοποιήθηκε, στο παιχνίδι του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Σαφώς, ο βαθμός δυσκολίας του δικού του επιτεύγματος (λόγω του αντιπάλου) δεν είναι ίδιος με αυτόν που είχαν ο Ταϊρίς Ράις κι ο Σέιν Λάρκιν, δεν παύει όμως να είναι μια εντυπωσιακή εμφάνιση, από έναν παίκτη που έτσι κι αλλιώς είναι... σεσημασμένος για την ικανότητα που έχει στο περιφερειακό σουτ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ