ΜΠΑΣΚΕΤ

Έλαμψαν Παπαλουκάς και Αλβέρτης στο φιλικό για τον Γκομέλσκι

Έλαμψαν Παπαλουκάς και Αλβέρτης στο φιλικό για τον Γκομέλσκι
ALL PHOTO BY MIKE SERBIN [email protected] PHONE:+7903621042

Οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Φραγκίσκος Αλβέρτης βρέθηκαν στη Μόσχα για το φιλικό στη μνήμη του θρυλικού Αλεξάντερ Γκομέλσκι, κάνοντας και αυτοί το κομμάτι τους.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν δύο από τα δεκάδες παίκτες που έδωσαν το παρών στο σπουδαίο φιλικό που διοργάνωση η ΤΣΣΚΑ με αφορμή την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την γέννηση του θρυλικού Αλεξάντερ Γκομέλσκι. Και φρόντισαν να δείξουν ότι τιμάνε το γεγονός.

Οι δύο παλαίμαχοι παίκτες βρέθηκαν στο πλευρό σπουδαίων παικτών του παρελθόντος όπως ο ο Κουτλουάι, ο Φούτσκα, ο Ριγκοντό και ο Κάτας και πολλών ακόμα, προσφέροντας και αυτοί το κατιτίς τους στο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που βρήκε τους "Κόκκινους" , που αποτελούνταν από Ρώσους παίκτες, να κερδίζουν με 56-50 τους "Μπλε", που είχαν ξένους παίκτες. Ο Παπαλουκάς ήταν μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 11 πόντους, με τον Αλβέρτη να προσθέτει 6 πόντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Μπαζάρεβιτς, Κουντέλιν 16, Πανόβ 16, Κισούριν 2, Νταϊνένκο 6, Μοργκούνοφ 7, Γιουντίν 3, Πασούτιν 3, Σέβτσουκ 3, Σαβρασένκο 2, Μιχαϊλοφ 2, Φετίσοφ, Κουράσοφ

ΜΠΛΕ: Παπαλουκάς 11, Γκίριτσεκ, Σισκάουσκας 4, Σμόντις 5, Νουόσου 2, Κουτλουάι 7, Ριγκοντό 7, Αλβέρτης 6, Φούτσκα 4, Νεστέροβιτς 4, Τουρκσάν, Κάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ