ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Στέφαν Μούντι, με ένα μεγάλο "αλλά"...

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το διαστημικό πρώτο μέρος του Στέφαν Μούντι στο ματς της Τσμόκι Μινσκ με την Μπάλκαν οδήγησε σε νίκη της ομάδας του Ζήση Σαρικόπουλου, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τη διαφορά και το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Την περασμένη σεζόν (2017/18) ήταν ο πρώτος σκόρερ της Basket League με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Ο Στέφαν Μούντι πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή για την Τσμόκι Μινσκ, στη Λευκορωσία έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως στο Basketball Champions League τα πηγαίνει περίφημα και στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής με τη Μπάλκαν χάρισε (84-73) στο κοινό της ομάδας του μια εκπληκτική εμφάνιση.

Ο βραχύσωμος Αμερικανός γκαρντ σκόραρε 6/6 τρίποντα στο πρώτο μέρος, ξεκίνησε το δεύτερο κάνοντας το 7/7 και τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους από 3/6 δίποντα, 8/10 τρίποντα, 1/2 βολές, ενώ γέμισε τη στατιστική του με 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κλέψιμο, αλλά και 5 λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα το άθροισμα 30 μονάδων στο σύστημα αξιολόγησης.

Πολύ καλός ήταν και ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που σε 23:42 είχε 8 πόντους με 4/5 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα για να συγκεντρώσει 12 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Η Τσμοκι Μινσκ έχει πλέον ρεκόρ 3-2, ίδιο με εκείνο της Μπάλκαν, που όμως κράτησε τη διαφορά (είχε κερδίσει με 14 στο ματς του Α' Γύρου). Οι Λευκορώσοι θα πρέπει την έκτη και τελευταία αγωνιστική να κερδίσουν εκτός έδρας την ΑΕΚ Λάρνακας (που έχει επίσης 3-2) για να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις του Β' Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ